Maria & Razvan

Maria și Razvan au ales să își unească destinele într-o frumoasă zi de vară, într-o ceremonie plină de emoții și iubire.

Ceremonia religioasă a avut loc într-o biserică veche din oraș, unde cuplul a fost însoțit de prieteni și familie, pentru a-și declara dragostea și loialitatea unul față de celălalt în fața lui Dumnezeu. După ceremonia religioasă, cei doi s-au îndreptat împreună cu invitații către o locație superbă, situată la periferia orașului.

Aici, a avut loc unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale zilei: recepția de nuntă. Decorul a fost extrem de romantic și elegant, aranjamentele florale fiind alese cu grijă de către miri pentru a crea o atmosferă irezistibilă.

Seara s-a încheiat cu tortul de nuntă, un moment deosebit, încărcat de semnificație și tradiție. Maria și Razvan au tăiat împreună prima felie de tort, pentru a simboliza împărțirea vieții și a slujirii unul altuia. Pentru Maria și Razvan, această zi a fost una de vis, care le-a unit inima și sufletul pentru totdeauna. Cei doi nu pot decât să fie recunoscători și să privească în viitor cu speranță și fericire, împreună cu toți cei dragi.